Cykelresa i Moseldalen

Cykelresor i Moseldalen

Unna dig en cykelsemester i Tysklands mest kända vinområde längs floden Mosel som böljar fram genom vindalarna. Besök Tysklands äldsta stad Trier och titta på de romerska byggnadsverken Porta Nigra och Kaisertherme. Njut av romantiska cykelvägar och besök det fantastiska sagoslottet Eltz. Skäm bort dig på bekväma hotell med regionala kulinariska specialiteter och missa inte att njuta av vingårdarnas utsökta viner.

Cykelresa Moseldalen - Cykling i vinbergen

En klassisk cykeldestination

På våra cykelresor i Moseldalen följer du cykelvägen längs Mosel, ibland på höger, ibland på vänster sida om floden, genom det växlande landskapet. Du utforskar besöksmålen i din egen takt och får tips av vår utförliga reseguide på svenska. Din cykelresa börjar oftast i Tysklands äldsta stad Trier, dit det är enkelt att ta sig med flyg till Luxemburg-Findel, därifrån direktförbindelse till centralstationen i Trier med Airport Liner. Vi förser dig med all viktig information inför resan.

Cykelresa Moseldalen - Slottet Eltz

Du får all information du behöver

Två veckor innan avresan får du det samlade guidematerialet med information om resmålen, kartor, hotellista och all annan information du behöver. 
 

Läs mer om vår

-  Klassiska cykeltur i Moseldalen

-  Lugna cykeltur i Moseldalen

-  Cykeltur från Luxemburg till Koblenz

-  Cykeltur i Moseldalen med lyxpaket

Läs mer om våra andra cykelresor i Europa på

www.bikeurope.se

 

Vi har tecknat obligatorisk resegaranti hos Kammarkollegiet. 

 

 

Karta till Cykeluthyrningen

Hitta hit!

Vår cykeluthyrning ligger på Narvavägen 13-17, utanför Historiska museet. Här är också samlingspunkten för våra guidade turer. 

Karta Pil