Cykeluthyrningen Stockholm

Cykeluthyrning

Vi erbjuder kvalitetscyklar från Bianchi och DBS. Vi har ett flertal modeller, så att du ska kuinna välja den cykel som passar just dig. Vi ordnar allt inom cykel åt dig, dina gäster eller företaget. Cyklarna vi hyr ut passar många olika ändamål och vi har stadscyklar, cityhybrider, touringcyklar, mountainbikes och racercyklar i alla storlekar. Cykelhjälm är alltid inkluderad i priset. Mer information hittar du under VÅRA HYRCYKLAR.

Du kan även få kartor och förslag på cykelturer. Vi visar småvägarna längs vattnet och pekar ut de trevligaste caféerna och viktigaste sevärdheterna.

 

Personlig service

Vår passion för cykel garanterar våra kunder en personlig och bra service. Vi som jobbar på Bike Sweden brinner för cykel, och vi försöker att alltid tillmötesgå dina önskemål. Vi har cyklat på de flesta vägarna i Stockholm, och vi delar gärna med oss och berättar om våra favoritcykelvägar. Vi har många cykelkartor som täcker hela Storstockholm och angränsande län. Vi har både gratiskartor med cykelvägarna i Stockholm samt en bra karta över Nationalstadsparken och Djurgården. Vårt mål är att vara Stockholms bästa cykeluthyrning.

 

 

 

Karta till Cykeluthyrningen

Hitta hit!

Vår cykeluthyrning ligger på Narvavägen 13-17, utanför Historiska museet. Här är också samlingspunkten för våra guidade turer. 

Karta Pil