Företagsevent - Cykelgrupp i Stockholm

Cykelpaket för företag

Vi erbjuder cykelarrangemang enligt önskemål. Vi har lång erfarenhet av skräddarsydda arrangemang för både stora och mindre grupper och erbjuder arrangemang med guide, följebil och transporter av cyklar eller väskor. Lämna gärna egna önskemål om vad som ska ingå i programmet, så lämnar vi en offert med ett förslag på en guidad cykeltur.
 

Stora grupper

Vi kan ta hand om upp till 150 gäster, och vi ordnar alla transporter och guider som behövs. Vi kan även samordna arrangemanget med andra aktiviteter. 

Företagsevent Bike Sweden

Mountainbike i grupp

Cykla mountainbike med kollegorna med BikeSweden. Vi samarbetar med andra aktörer i Stockholm och kan sätta ihop ett program som innehåller cykel och upplevelser, allt från en kort och intensiv tävling till ett heldagsarrangemang med mat och konferens. Läs mer om våra MTB-arrangemang i Stockholm.

Skräddarsydda cykelupplevelser

Berätta för oss vilka planer du har så återkommer vi med förslag på hur vi kan hjälpa just er med att anordna ett smidigt och spännande arrangemang. Välkommen!

Vill ni veta vad vi kan erbjuda just er? Skicka oss ett meddelande för en kostnadsfri offert.

 

 

Karta till Cykeluthyrningen

Hitta hit!

Vår cykeluthyrning ligger på Narvavägen 13-17, utanför Historiska museet. Här är också samlingspunkten för våra guidade turer. 

Karta Pil