Konferens på cykel

Cykla på konferensen

Från 600:- /person

Cykling ger ett tillfälle att göra något tillsammans. Kollegorna får möjligheten att cykla med någon de normalt inte arbetar med vilket kan vara ett bra tillfälle att lära känna varandra lite bättre. Cykling är ett trevligt sätt att umgås och det är skönt att få komma ut och röra på sig ordentligt efter en ansträngande dag. Beroende på när cyklingen läggs in i programmet, i slutet eller i mitten av dagen, kan vi föreslå lite olika upplägg. 

Cyklarna transporteras till konferensanläggningen

Cykeltransport

Vi tar hand om er konferensaktivitet och kommer till er med cyklarna på släp och en guide som tar hand om arrangemanget. Vi planerar allting noga innan vi kommer till er och guidar gästerna i skogen eller längs vägen fram till middagen. Ni kan själva välja vilken typ av cykling som passar er bäst. Vi kan arrangera såväl lugna cykelturer med tyngdpunkt på umgänge och frisk luft som tävlingslika banor där svett, gemenskap och tävling står i fokus.

Läs mer om våra cyklar under CYKELUTHYRNING.

Priser och paket

Om ni hellre önskar cykla på egen hand kan vi också leverera cyklarna till er och hämta dem efteråt. Har ni funderingar eller andra önskemål tar vi gärna emot er förfrågan.

Priser från: 800:-/ person med guide, vattenflaska, hjälm, planering och transporter inom Storstockholm.

Priser från: 600:- /person för cyklar, vattenflaskor, hjälm och transporter inom Storstockholm

Skicka oss en BOKNINGSFÖRFRÅGAN

 

 

 

 

 

Karta till Cykeluthyrningen

Hitta hit!

Vår cykeluthyrning ligger på Narvavägen 13-17, utanför Historiska museet. Här är också samlingspunkten för våra guidade turer. 

Karta Pil