Cykla med kollegorna - Mountainbikegrupp

Cykla med kollegorna

1850:- / person exklusive moms

Bjud med kollegorna på ett äventyr i skogen med tid för att jobba tillsammans och slappa i bastun. Ni kommer till oss på Östermalm och utrustas med våra mountainbike- eller touringcyklar och därefter cyklar vi ut i skogen.

Ni cyklar tillsammans med vår guide och får gemensamt cykla till bastun senare på eftermiddagen. Först ska gruppen få prova hur det är att cykla i skogen och utmana sig själva och varandra. Vi gör en teknikgenomgång med de viktigaste sakerna att tänka på i skogen. Sedan cyklar vi i varierande terräng där vi väljer väg efter gruppens förmåga och ork. 

Cykla med kollegorna - Stig i skogen

Efter en stund pausar vi för en en välförtjänt fika i skogen, och om ni så önskar finns det tid till ett kortare möte. Efter fikat cyklar vi vidare för mer adrenalin och häftiga upplevelser. Om det mot slutet är några som vill prova på en brant utförskörning eller övervinna den fruktade "spångesten" genom att cykla över spångar med vatten på sidorna så lovar vi att ordna det.

Innan vi kommer fram till bastun blir det en kortare nedvarvningssträcka och återigen möjlighet att cykla och småprata i bredd. Framme vid bastun tar vi hand om cyklarna och ni får era väskor som vi kör ut till er. Bastun står till ert förfogande och vi har dukat upp öl och tilltugg. Efter bastubadet väntar en 3-rättersmiddag.

Cykla med kollegorna - Ölhink efter cyklingenCykla mede kollegorna - Bastu efter cyklingen

I priset ingår guide, bagagetransport, cyklar och hjälmar, kaffe och bulle I skogen, egen bastu med öl, tilltugg och vattenflaskor samt trerättersmiddag.

1850:- per person exklusive moms vid 10 gäster. 

Skicka oss en Intresseanmälan så kontaktar vi er.

 

 
 

 

Karta till Cykeluthyrningen

Hitta hit!

Vår cykeluthyrning ligger på Narvavägen 13-17, utanför Historiska museet. Här är också samlingspunkten för våra guidade turer. 

Karta Pil