Cykellänkar

 

Motionskalender logo

Motionskalendern är en sida som publicerar Sveriges alla motionslopp på cykel. Arrangörerna får en plats att synas på och kan tillsammans möta alla cykelintresserade som vill informera sig om kommande motionslopp. Motionskalendern utkommer även som en tryckt kalender där alla motionslopp publiceras utan kostnad för att guiden ska vara så komplett som möjligt.

 

Nationalstadsparkens logo

Nationalstadsparken

Nationalstadsparken i Stockholm är världens första nationalstadspark. Denna Stockholms gröna lunga har fantastiska bilfria cykelmöjligheter och massvis med muséer både för barn och vuxna. Cykelleder för Nationalstadsparken finns gratis online hos länsstyrelsen och hos oss på Bike Sweden i tryckt format.

 

Kattegattleden-logo

Kattegattleden

Kattegattleden är Sveriges första nationella cykelled – en 37 mil lång och näst intill bilfri cykelled med unikt havsnära läge, som går mellan Helsingborg i söder och Göteborg i norr, hela vägen genom Halland. Kattegattleden är indelad i 8 delsträckor, och längs dessa sträckor hittar du intressanta besöksmål, boenden, matställen och kan få service utmed leden.

 

Sydostleden logo

Sydostleden

Sydostleden är en bilfri cykelled som går mellan Växjö i Småland via Tingsryd, Karlshamn, Sölvesborg, Kristianstad och ner till Simrishamn i Skåne. Sydostleden ska öppnas i sin helhet våren 2016.

 

Sjuhäradsrundan

Sjuhäradsrundan

Sjuhäradsrundan är Sveriges första cykelled med nationell skyltning. Tydliga orangea skyltar leder över ängsmark, genom skog, över broar, förbi småbyar och en och annan stad. 12 av totalt 15 mil är helt bilfria, 24 kilometer består av lågtrafiknät och 6 kilometer går på Länsväg 156. Cykelleden invigdes i slutet av maj 2013 och är ett resultat av ett samarbete mellan Borås, Ulricehamn, Svenljunga och Tranemo kommuner

 

 
 

 

Karta till Cykeluthyrningen

Hitta hit!

Vår cykeluthyrning ligger på Narvavägen 13-17, utanför Historiska museet. Här är också samlingspunkten för våra guidade turer. 

Karta Pil