SÖDERMALM RUNDTUR

PRIVAT CYKELTUR

En resa till Stockholm är inte komplett utan att utforska Södermalm, den trendiga sydliga stadsdelen. Ön har en oproportionerligt stor andel av barer, restauranger, kaféer och hipsters, och Söder (som lokalbefolkningen kallar det) är full av överraskningar som väntar på att upptäckas.

Denna guidade privattur börjar vid vår cykeluthyrning. Vi cyklar förbi Stadshuset som ligger på sydöstra spetsen av ön Kungsholmen vid Riddarfjärden. Vi kommer till Söder via (foto-stop-vänliga) Västerbron. Vi besöker parker och naturområden som inte turisterna hittar till och gör ett lunchstopp vid en restaurang som du väljer, eller på ett kafé för att dricka kaffe (mat och dryck ingår ej). Därefter cyklar vi genom SoFo, hipstermeckat i hjärtat av Södermalm och kommer till en av de bästa foto-spots i hela Stockholm..

 

Grupp på 1 till 4 personer: 3500:- 

Grupp på 5 till 9 personer: 4700:-

Grupp på 10 till 17 personer: 520:- per person

 

Prisinformation:

  • 4 timmars privat guidad cykeltur
  • Hyrcykel
  • Moms 
  • Hjälm (obligatoriskt för barn upp till 15 år)
  • Regnponcho vid blött väder

 

Ej inkluderat:

  • Dricks (frivilligt)
  • Mat och dryck (se nedan)

 

FIKASUGEN?

Vi kan även anordna en fikapaus under cykelturen. Vi tar en paus från cyklingen och avnjuter kaffe, te och bullar. Om du föredrar en ordentlig måltid kan vi också anordna en picknick. Vår picknick innehåller smörgåsar, kalla drycker och bakverk.

Fikapaus, 1 till 10 personer: 1000:-

Fikapaus, ytterligare personer: 65:- per person

Picknick, 1 till 10 personer: 1500:-

Picknick, ytterligare personer: 130:- per person

Vi kan skräddarsy våra privata cykelturer enligt dina önskemål. Om du har ett särsklit önskemål eller vill boka en tur, kontakta oss

 

 

Karta till Cykeluthyrningen

Hitta hit!

Vår cykeluthyrning ligger på Narvavägen 13-17, utanför Historiska museet. Här är också samlingspunkten för våra guidade turer. 

Karta Pil