Ny kollega hos Bike Sweden - Lisa finns nu på vår kundtjänst!

Bike Sweden har en ny kollega sen i mars! På grund av många förfrågningar och bokningar så behövde vårt team snabbt hjälp för att kunna boka och organisera alla cykelresor. Vid det här laget så erbjuder vi fler än 100 olika cykelresor i Europa och med tanke på att vårt portfolio kommer att utökas med fler spännande resmål är det perfekt att ha Lisa ombord. I vår intervju berättar hon mer om sig själv och sitt intresse för aktiva semestrar.

Berätta mer om dig själv, vem är du?

Jag är en sån som älskar att skratta och hitta på roliga saker med min familj. Kan ses som lite barnslig i sinnet, men det ser jag bara positivt.

Hur spenderar du din fritid?

Fritiden spenderar jag mest med min lilla familj, sambo och två små töser, och andra nära och kära. Nu när min minsta har blivit lite större så ser jag fram emot  att få ge oss iväg på en rolig cykelsemester tillsammans som alla kan uppskatta, då det finns flera resor att välja bland som passar perfekt för vår lilla familj. När tid finns så syr jag gärna som är en stor hobby, mestadels till barnen men ibland även till mig själv.

Varför sökte du jobbet som resesäljare?

För att jag ville tillbaka till turistbranschen som jag älskar! Såg annonsen och kände att 'Detta ska jag ha!'

Vad gillar du mest med cykelresor?

Att man får möjligheten att se så mycket mer av omgivningarna och naturen som erbjuds runt hörnet, som man annars kanske skulle missa. 

Vilket är ditt favoritresmål du varit på? 

Sölden i Österrike, som jag och sambon åkte till för några år sen för att åka skidor. Det var en fantastisk resa! Det härliga med att vara aktiv på semestern är att man får mer energi av det, även fast man blir trött efter en dag av rörelse.

Vilken är din favoritresa från Bike Sweden?

Jag har nog två som jag gillar väldigt mycket.. Bodensjön och Moseldalen. Så det får bli två för jag kan inte välja. Jag älskar  att vara nära vattnet så det passar mig perfekt. Så jag kan förstå varför dessa resor är så populära! Jag tycker att alla borde prova en cykelresa, oavsett destination, för det finns verkligen en för alla, lättcyklat eller intensivt!