Varför du inte bör avboka din semester

“Vi ska klara det här tillsammans!” det är andemeningen med hur vi ska vårda vårt samhälle. Tillsammans är vi starka! Därför ber vi ödmjukast, avboka inte din resa! För när du äntligen kommer iväg på din semesterresa, kommer dina värdar vara än mer ivriga att få dig att känna dig välkommen. Från en reseälskare till en annan, det bästa du kan göra för de små och självständiga resebyråerna just nu är att visa ditt stöd. Annars finns det en risk att vi inte finns kvar när allt detta är över. Det handlar inte bara om att företag förlorar bokningar, det handlar om alla de individer i hela näringskedjan som tyvärr drabbas av en total inkomstförlust.

Vi har inte bara förlorat våra gäster, vi har även förlorat den tid vi har lagt ner för att hjälpa er att få er drömresa. Vi visar er vad vi går för och visar oss från vår sårbara sida just nu. Vårt arbete för att bygga upp vår kunskap, för att sen kunna dela med oss av det till er. Det är under tider som denna som verkligen visar fördelen med att boka genom en mänsklig eller väl ansedd byrå; Vi vet vad vi gör och vi känner till de små detaljerna och de små hemligheterna för att uppnå det där lilla extra under din resa. 

Och det förtjänar er lojalitet. När vardagen fortsätter, och världen får liv igen, låt oss vara mer tankfulla nu mer än någonsin, över makten du som kund har och hjälp till att läka en ömtålig efter-Corona-värld. Leta inte efter den billigaste resan för att göra ett klipp; utan tänk noga efter på hur alla delar av näringskedjan förlitar sig på din bokning och dina pengar. Överväg hur framtida resor kan ha en positiv framtida påverkan. 

Snälla fortsätt vårda det samvetet för allmänhetens bästa och den framtid som vi vill ha. Vi vill kunna fortsätta resa och uppleva andra delar av världen. Tänk på de mest utsatta människorna som i slutet av näringskedjan har utsatts för ett totalstopp i sin verksamhet och som är i stort behov av din hjälp. Att omboka en resa ger dig den välbehövda förväntningen om att ha något positivt att se fram emot och hjälper till att se ljuset i tunneln. Det samma gäller för den resebyrå du bokat hos. Om du värdesätter alla dessa tjänster som kan förbättra ditt liv, då måste du också ta hand om dem.

Att planera en ny resa eller boka om en resa kommer hjälpa dig att hålla hoppet uppe. Medan du väntar, oviss om hur allt kommer att sluta, låt oss fokusera på att ta hand om varandra och världen vi lever i. 

Håll er friska och ta hand om varandra,
Team Bike Sweden